2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Megtámadtak egy fiatal nőt

Követték, majd késsel támadtak egy fiatal nőre hétfőn kora este Karcag belvárosában.

A nő egy szolgálaton kívüli rendőrtől kért segítséget. A támadó ellen zaklatás miatt indítottak eljárást. „A sértett felismerte az elkövetőt, a kolléga szolgálatba helyezte magát, kiugrott a járműből, és az utcán elfogta az elkövetőt, aki menekülni próbált, így testi kényszert kellett alkalmazni. Ennek során sérülés keletkezett az elkövetőn. Kezébe került egy kés, miközben a kolléga utánaszaladt, majd a ruházatát átvizsgálta, a vizsgálat során kiderült, hogy még egy kést tartott magánál” – mondta el Teleki Zoltán, a Karcagi Rendőrkapitányság megbízott kapitánya.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!