2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Magyarország élőben 08:30

Belföld

Megtalálták a portugál fiú holttestét

Megtalálták a Dunába ugrott portugál diák holttestét. A fiú május 11-én vetette magát a habok közé az Erzsébet hídról.

A fiú május 11-én ugrott le az Erzsébet hídról egy barátjával. A társa ki tudott úszni a partra, a portugál származású egyetemistát azonban elsodorta a folyó. A Blikk értesülése szerint a fiú holttestét a hídtól 4 kilométerre, egy zsilipnél lévő uszadékfelfogónál találták meg.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Korlátozná a benzines és dízeles autók használatát az LMP

A klímaváltozás megfékezését prioritásként kell kezelni - erre hívta fel a figyelmet az LMP társelnöke, az éghajlat-védelem világnapja alkalmából. 2021. október 25.

Az Ytong elhozta a gondmentes építkezés lehetőségét

Rengeteg időbefektetés és utánajárás - sokaknak ezt jelenti a házépítés. Ám az Ytong komplex, a teljes folyamatot lefedő rendszerével mindez nagymértékben leegyszerűsíthető. 2021. október 25.

A vak embert használták céltáblának

A rendőrség 2006 őszén még egy vak emberen sem könyörült meg, összeverték és céltáblának használták. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!