2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Küldetés 11:00

Belföld

Megszüntetné a Dohány utcai zsinagóga őrzését a Mi Hazánk

Megszüntetné a Dohány utcai zsinagógánál az állandó rendőri jelenlétet a Mi Hazánk Mozgalom és azt kezdeményezi, hogy inkább a Hazatérés református templomot helyezzék folyamatos őrizet alá. Erről a párt alelnöke beszélt. Novák Előd szerint kettős mérce, hogy a zsinagógát kiemelten őrzik, ugyanis akár a Szabadság téri templomnál, akár pedig a Deák téri kettős gyilkosság helyszínén is, indokolt lenne a folyamatos rendőri jelenlét. A politikus emlékeztetett: a templom őrzése azért is lenne fontos, mert néhány hete valaki megrongálta a kertjében található Horthy-szobrot.

  • Megszüntetné a Dohány utcai zsinagóga őrzését a Mi Hazánk

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!