2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Belföld

Mégsem teljesen ingyenes a parkolás Vácon

Fizetős maradt az ellenzéki vezetésű Vác önkormányzatának tulajdonában lévő mélygarázs annak ellenére, hogy a hatályos kormányrendelet országszerte ingyenessé tette a parkolást. Az önkormányzat szerint mélygarázsuk nem közterület, így nem vonatkozik rá a rendelet. Az intézkedés miatt várhatóan megnő a belvároshoz közeli utcák leterheltsége Vácon.

  • Mégsem teljesen ingyenes a parkolás Vácon

Amióta a kormány országszerte ingyenessé tette a parkolást, szinte senki sem akarja igénybe venni a Vác belvárosában lévő mélygarázst. Ott ugyanis a város ellenzéki vezetésű önkormányzata továbbra is pénzt kér a várakozásért, pedig a környező utcákban már nem kell fizetni.

Tavasszal a koronavírus járvány első hullámában már egyszer sikeresen vizsgázott az ingyenes parkolás. A váci mélygarázsban akkor nem kellett fizetni. Most viszont igen.

Vác egyébként rendszeresen ott van az ország legrosszabb levegőjű városai között, így a belvárosban várható megnövekedett autóforgalom bizonyosan nem tesz majd jót a levegő minőségének.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Csák János: Friss Nobel-díjasaink között szembetűnő a hasonlóság

Csák János: Friss Nobel-díjasaink között szembetűnő a hasonlóság

Az idei évben Nobel-díjjal kitüntetett magyar tudósok mindketten az ötlettől az alkalmazáson át a szabadalomig és utána a termékig elvitték azt az elgondolást, ami a fejükben volt – nyilatkozta lapunknak a kulturális és innovációs miniszter. Csák János szerint a tudománynak nincs nemzetisége, a találmányoknak az emberiség javát kell szolgálniuk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!