2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Megrongálták a Mi Hazánk Mozgalom által állított keresztet a Nyugati téren

Megrongálták a Mi Hazánk Mozgalom által állított keresztet a Nyugati téren. A párt alelnöke keresztényellenes vandalizmus miatt tesz feljelentést: rongálás, garázdaság, lopás és vallás-gyakorlás jogának megsértése okán. Novák Előd a kerület momentumos polgármesterét is feljelenti hivatali visszaélés miatt, ugyanis Soproni Tamás korábban megtiltotta, hogy a Mi Hazánk Mozgalom a Nyugati téren felállítsa a keresztet. A párt alelnöke szerint Soproni az elutasító határozatban hazudott, és politikai indokok miatt nem engedélyezte a kereszt felállítását.

  • Megrongálták a Mi Hazánk Mozgalom által állított keresztet a Nyugati téren

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!