2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Meglepetés ajándékot kaptak az első osztályosok a rendőrségtől

  • Meglepetés ajándékot kaptak az első osztályosok a rendőrségtől

Meglepetés ajándékot kaptak a rendőrségtől az első osztályos tanulók a Hunyadi Mátyás Általános Iskolában. A Budapesti Rendőr-Főkapitányság idén is baleset és bűnmegelőzési tájékoztatást tartott az iskolakezdő diákoknak, amelyen fokozottan felhívták a figyelmet a biztonságos közlekedésre.

73 első osztályos lépett be kedden először a Hunyadi Mátyás Általános Iskola kapuján. A higiéniás előírások, a szigorú eljárásrend betartása után meglepetés és ajándék várta őket. A tanárok mellett ugyanis a rendőrség is köszöntötte az elsősöket.

Németvölgyi Olivia is idén kezdte az iskolát, de már tudja mire kell figyelni a közlekedés során.

A rendőrség baleset- és bűnmegelőzési kezdeményezése nemcsak az iskolakezdő diákokat érinti. Folyamatosan jelen vannak az oktatási intézményekben.

A rendőrök azért, hogy megakadályozzák a gyermekbaleseteket, az autósokat is kiemelten ellenőrzik ilyenkor. Azt figyelik, hogy megfelelő tempóban közelítik e meg a zebrákat, és megfelelően használják e a gyereküléseket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Németországgal kivételez az Európai Inió

Németországgal kivételez az Európai Inió

Európa megnyitotta a lehetőséget az alternatív üzemanyagok előtt, ám a jelek szerint csak Németország számára. Másoknak egyelőre nincs lehetőségük versenybe szállni, pedig az uniós piacon Olaszország is rendelkezik olyan termékkel, amellyel szintén jól futnának az autók.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szánthó Miklós: Engedtessék meg, hogy mi ebből ne kérjünk idehaza

Szánthó Miklós: Engedtessék meg, hogy mi ebből ne kérjünk idehaza

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatójának Facebook bejegyzése annak kapcsán, hogy Nelson Piquet-t, a Forma-1 korábbi háromszoros világbajnokát egy brazil bíróság 342 millió forintnyi bírság megfizetésére kötelezte, mert a taláros testület szerint rasszista és homofób kijelentéseket tett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!