2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Megköszönte Orbán kiállását Feldmájer

Hivatalában fogadta hétfőn Orbán Viktor kormányfő a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnökét.

A miniszterelnökség közleménye szerint Feldmájer Péter köszönetét fejezte ki Orbán Viktornak a hétfői, országgyűlési felszólalásáért, amelyben a kormányfő leszögezte, hogy amíg ő a miniszterelnök, addig a magyarok megvédik zsidó honfitársaikat. Az egyházi vezető külön elismerését fejezte ki azért, hogy Rogán Antal frakcióvezető részt vett a vasárnapi fővárosi Kossuth téri neonáci-ellenes tüntetésen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!