2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Megkérdőjelezi az ellenzék a Lackner-videó valódiságát

Karácsony Gergely kiáll a botrányos videóban emlegetett Gajda Péter, Kispest polgármestere mellett. A baloldali főpolgármester-jelölt még azt is megkérdőjelezi, hogy a felvételeken valóban a kerület szocialista önkormányzati képviselője, Lackner Csaba szerepel. Sem Karácsony Gergely, sem az ellenzéki pártok nem ítélték el a felvételen elhangzottakat.

  • Megkérdőjelezi az ellenzék a Lackner-videó valódiságát

Karácsony Gergely nem ismeri el, hogy Lackner Csaba szerepel a Hír TV birtokába került videóban annak ellenére sem, hogy a Fidesz kispesti frakcióvezetője egyértelműen beazonosította a szocialista politikust.

Az ellenzék főpolgármester-jelöltje nem ítéli el az elhangzottakat. Karácsony Gergely szerint még vizsgálatot sem kell indítani az ügyben.

Az ellenzéki szövetségben részt vevő Momentum szerint viszont vizsgálatot kellene indítani. Soproni Tamás a baloldal hatodik kerületi közös polgármesterjelöltje azt mondta, az ő pártja nem fog korrupciós ügybe keveredni.

Kihátrálna az ügy mögül az LMP-s Ungár Péter, a párt országgyűlési képviselője arra hivatkozott, hogy saját képviselőjelöltjük van a kerületben, arról azonban nem beszélt, hogy polgármesterként azt a Gajda Tamást támogatják, akire többször is utaltak a felvételeken.

A DK szerint egyszerű hamisítvány a videó. A párt szóvivője azzal mentegeti a felvételen szereplő szocialista politikust, hogy eldurvult a kampány.

Székely Sándor korábbi DK-s politikus sem ítéli el a felvételen elhangzottakat. A Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke szerint csupán lejárató kampány folyik az ellenzékkel szemben.

A bűnszervezetben elkövetett, több mint hatmilliárd forintos vagyoni hátrány okozásával vádolt Czeglédy Csaba is a negatív kampányt okolja. A videó tartalmát a többi ellenzéki képviselőhöz hasonlóan a Gyurcsány-párti politikus sem ítélte el.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!