2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 03:00

Belföld

Mégis elmennek a Fidesz képviselők az EP vitára

Elmennek a Fidesz EP-képviselői a jövő heti Európai Parlament plenáris ülésére- ezt Deutsch Tamás mondta a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

  • Mégis elmennek a Fidesz képviselők az EP vitára

A kormánypárti politikus kiemelte: nem számítanak érdemi vitára, véleménye szerint ugyanis Magyarországot csak azért akarják megint pellengérre állítani, mert nem bevándorláspárti.

Ebben az eszmecserének nehezen mondható parlamenti tárgyaláson el is fogjuk mondani az álláspontunkat. Azt az álláspontot, amely ebben a kérdésben is tökéletesen egyezik a kormányfő álláspontjával. Itt nem egy parlamenti vitáról van szó, itt egy európai parlamenti választási kampányban megszervezett kampányeseményről van szó. A kampányesemény megint arról szól a kezdeményezők szándéka szerint, hogy újra veszekedni lehessen Magyarországról, becsmérelni lehessen Magyarországot– mondta el a műsorban Deutsch Tamás

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!