2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

Megint lebukott Magyar Péter + videó

„Nem kell mindent elhinni, amit a propaganda mond” – nyilatkozta nemrég Magyar Péter egy riporternek, aki arról kérdezte, hogy szerinte nem ellentmondásos-e, hogy miközben kritizálja a kormányt és a jobboldali üzletembereket, aközben legutóbb Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó egyik cégénél próbált munkát szerezni.

  • Megint lebukott Magyar Péter + videó

Magyar Péter azonban ezzel a nyilatkozattal alaposan elferdítette a valóságot, ugyanis nem valamiféle „propaganda” állította, hogy ő Mészárosnál jelentkezett munkára, hanem ő saját maga.

Erről a Válasz Online-nak nyilatkozott a portál 2024. április 4-én megjelent podcastjában. „Én tárgyaltam akkoriban Mészáros Lőrincnek valamelyik cégével, de nem Mészáros Lőrinccel, ugye én valóban el szerettem volna... egy piaci cégnél dolgoztam és el szerettem volna menni egy másik piaci céghez” – árulta el Magyar Péter.

Mutatjuk a kapcsolódó felvételt:

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!