2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Belföld

Meghosszabbíthatja ma az Országgyűlés a veszélyhelyzetet

Elengedhetetlen a veszélyhelyzet meghosszabbítása - jelentette ki az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlésben. A napirend előtti felszólalásokban a képviselők az államadósság csökkentését kérték számon a kormányon. A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára úgy válaszolt erre, hogy a Gyurcsány kormány gazdaságpolitika csődje az volt, hogy eladósította az országot és egészségtelen gazdasági szerkezetet hozott létre.

  • Meghosszabbíthatja ma az Országgyűlés a veszélyhelyzetet

Hír Tv

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!