2024. 07. 08. Hétfő Ellák napja
Jelenleg a TV-ben:

Szeuzo kincsek

Következik:

Napi aktuális 04:00

Belföld

Meghökkentő milyen üzleti és politikai körök állnak Magyar Péter és a Tisza Párt mögött

Mesterházy Ernő fontos szerepet tölt be a Tisza Párt életében. A dúsgazdag producer Demszky Gábor főtanácsadója volt, a Gyurcsány-kormánnyal tartotta a kapcsolatot, majd bilincs kattant a kezén. Azonban a Központi Nyomozó Főügyészség újra nyomoz.

  • Meghökkentő milyen üzleti és politikai körök állnak Magyar Péter és a Tisza Párt mögött

Lassan körvonalazódik, hogy milyen üzleti és politikai körök állnak Magyar Péter és a Tisza Párt mögött. A régi SZDSZ-közeli vállalkozó, Bojár Gábor a napokban a Média1-nek nyilatkozott arról, hogy Magyar kérésére anyagilag támogatta a politikus kampányát. A Tisza Párt alelnöke korábban erről nem beszélt, mindig azt hangsúlyozta, hogy egyszerű magyar emberek adományaiból fedezik a rendezvényeik költségét. Most azonban Bojár nyilvános bejelentése után kénytelen volt elismerni, hogy 5-6 millió forinttal támogatta őket az üzletember. Erről az RTL szerda esti híradójában beszélt, ahol megkérdezték Bojárt is, aki azt mondta, úgy érzi, a politikus nem örül, amiért nyilvánosságra hozta a támogatást, pedig feltétele volt, hogy ő ezt névvel nyilvánosan vállalni fogja. 

Magyar az RTL-nek egyébként azt állította, nem Bojár volt a legnagyobb támogatójuk az üzletemberek közül, de továbbra sem tette transzparenssé, hogy kik a Tisza komolyabb támogatói, illetve mennyi pénzt adtak a párt kampányára. 

Magyar Péter emberei 

A Média1 fentebb idézett cikkében egyébként említettek két személyt, akik Magyar kampányában közreműködtek, méghozzá a politikus közvetlen környezetében. 

Egyikük Seprenyi Anita, akit Magyar Péter jobbkezének neveznek, – ő a politikus asszisztense és sajtósa –, a másik pedig Farkas Dezső. 

A portál szerint róluk az a hír terjedt el, hogy Bojár Gábor köréhez tartoznak, amit az is erősíthetett, hogy közös fotón szerepeltek. A vállalkozó ezt követően tagadta, hogy ismerné a két említett személyt, a közös fotóról annyit mondott, hogy egy konferencián készülhetett csoportkép, ami gyakran előfordul az éppen ott résztvevőkkel. 

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!