2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Megható üzenetet kaptak Mészáros Lőrincék

Nick Vujicic köszönetet mondott Mészáros Lőrincnek, amit Várkonyi Andrea tett közzé.

  • Megható üzenetet kaptak Mészáros Lőrincék

Nick Vujicic a Nem Adom Fel Alapítvány és a Pro Filii Alapítvány jóvoltából több magyarországi és határon túli nagyvárosban tartott az elmúlt napokban teltházas elődadásokat - írja a Bors

Egy magyar család külön lehetőséget kapott arra, hogy találkozhasson az ausztrál-amerikai motivációs trénerrel és prédikátorral. A kezek és lábak nélkül született Nick saját életpéldáin keresztül beszélt a különböző fokban sérült hármasikreknek, és a gyermekeket egyedül nevelő édesanyának.

Ezután Nick Vujicic egy külön üzenetben mondott köszönetet Mészáros Lőrincnek, amit Várkonyi Andrea tett közzé.

„Szia, Lőrinc..” Így kezdődött az a nagyon megható üzenet, amit tegnap kaptunk Nick Vujicictől. Megköszönte, hogy az alapítványunk segítségével támogattuk az elmúlt napokban azt, hogy egy családhoz ellátogathasson és előadásokat tarthasson határon innen és túl. Találkozni most nem tudtunk, de ahogy ő is mondja, reméljük, legközelebb sikerül ez is! Nagyon jólesett az üzenete, de igazából mi köszönjük neki azt, hogy annyi sok embert megszólít és biztat, erőt ad másoknak! Köszönjük, Nick” 

– írta a videó mellé.

Borítókép: Nick Vujicic ausztrál-amerikai prédikátor, motivációs tréner előadást tart az V. Budapesti Demográfiai Csúcs második napján a Szépművészeti Múzeumban 2023. szeptember 15-én.

MTI/Illyés Tibor

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Balatonalmádi, a békés kikötő + videó

Balatonalmádi, a békés kikötő + videó

Balatonalmádiba le kell hívni az embereket, hiszen a város a tavalyi évhez hasonlóan idén is számos programmal készül. Fabó Péter Balatonalmádi polgármestee és Borsné Simon Györgyi képviselőjelölt volt a Napindító vendége. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!