2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Elnyelt a víz egy fiatalembert a balatonudvari strandon

Egy 21 éves fiatalember leugrott a vízibicikliről a balatonudvari strandon. A szemtanúk elmondták, a fiatalember elmerült a vízben, ezért többen azonnal keresni kezdték. A helyszínre mentőautó, mentőhelikopter és a RUPERT sürgősségi mentőhajó is kivonult. A fiatalembert fél óra elteltével találták meg, életét sajnos nem sikerült megmenteni. A veol.hu értesülését megerősítette Batta Zsolt Iván a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense. A baleset körülményeit a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

  • Elnyelt a víz egy fiatalembert a balatonudvari strandon

Fotó: vizimentok.hu

veol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Kritikus a hazai vizek helyzete

Kritikus a hazai vizek helyzete

Rekordalacsony a folyók vízszintje az aszály miatt. Siklós Gabriellát, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivőjét kapcsoltuk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!