2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Meghalt a kislány, akinek rosszulléte miatt leszállt egy repülőgép Budapesten

Meghalt egy négy és fél éves kislány, akinek rosszulléte miatt leszállt egy Moldovából Ausztriába tartó (Az Austrian Airlines OS 656 számú, Kisinyov – Bécs járata) repülőgép Budapesten, a Liszt Ferenc-repülőtéren szombaton - közölte az Országos Mentőszolgálat és a Budapest Airport az MTI-vel.

 

A mentőszolgálat közleményében azt írta: esetkocsit és gyermekrohamkocsit is a helyszínre riasztottak, de a hosszas küzdelem ellenére nem lehetett megmenteni a gyermek életét.

Az AIRportal.hu azt írja, a LiveATC.net oldalon visszahallgatható rádióforgalmazás szerint a személyzet már a levegőben megkezdte az újraélesztést.

Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatója az MTI-nek elmondta, egy Moldovából Bécsbe tartó repülőgépnek kellett megszakítania útját a gyermek rosszulléte miatt.

Fotó: Airport Medical Service

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!