2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik a hazára voksoltak

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Meggyalázták Antall József budai mellszobrát

Festékkel gyalázták meg Antall József néhai miniszterelnök szobrát az I. kerületi Szarvas téren.

Sárga festékkel öntötték le Antall József egykori miniszterelnök szobrát a budai I. kerületben – közölték a BRFK sajtóügyeletén. A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételeit vizsgálja, a kerületi kapitányság pedig rongálás miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen.

A Szarvas téren álló szobrot Antall József halálának tizedik évfordulóján, 2003 decemberében avatták fel egykori munkahelye, a Semmelweis Orvostörténeti Múzeum közelében. A kerület reggel óta már le is tisztíttatta a mellszobrot.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!