2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

Levadászlak titeket! – félreérthetetlen mozdulattal üzent a kormánypárti képviselőknek Horgas Péter baloldali aktivista. Akár ki is tilthatják a Parlamentből.

  • Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

Az Országgyűlés népjóléti bizottságának április 16-i ülésén a gyermekek védelme érdekében szükséges azonnali intézkedésekről szóló ellenzéki javaslatról tárgyaltak. A testület MSZP-s elnöke, Varga Zoltán meghívta az Országos Közös Akarat részéről Horgas Pétert, a Civil Bázis elnökét, Szilágyi Kitty óvodapedagógust, a Dialógus egyik vezetőjét, valamint Kiss Gergő diákot, az Egységes Diákfront elnökségi tagját. A meghívottak hozzászólási jogot nem kaptak, a bizottság végül az ellenzéki javaslat tárgysorozatba vételét sem támogatta.

A napirendi pont tárgyalása után Horgas Péter távozott a teremből, de az ajtóból visszafordult, egyenként rámutatott a teremben tartózkodó kormánypárti képviselőkre, majd a mutatóujját vízszintesen végighúzta a torkán. 

Ez információnk szerint a jegyzőkönyvben is rögzítették.

Horgas Péter közismert baloldali politikai aktivista, aki rendszeresen diktatúraként hivatkozik hazánk jelenlegi politikai berendezkedésére, számos kormányellenes tüntetés szervezője, ellenzéki politikusok hangos és tevékeny támogatója.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!