2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:50

Belföld

Megerősítették, az ukrán háború miatt támogatják a sorkatonaságot Magyar Péterék + videó

Mint ismeretes a nőkre is kiterjedő sorkatonaság bevezetéséről tárgyalnak Magyar Péter programalkotást segítő csoportjának tagjai. A szándék komolyságát jelzi, hogy Sorkatonaság bevezetése címmel külön szobát is kapott a téma Magyarék Discord-csoportjában – írja a Magyar Nemzet.

  • Megerősítették, az ukrán háború miatt támogatják a sorkatonaságot Magyar Péterék + videó

Bár Magyar cáfolni próbálta a hírt, de a felügyelete alatt álló csoportban nem törölték a témát. Sőt, váratlan megerősítés is érkezett. A hírt berakva a csoport tagjai közül többen megerősítették a sorkatonaság-párti álláspontjukat.

Az egyik tag arról írt, hogy az ukrán háború miatt szükség lenne sorkatonaságra.

A hozzászóló egy szélsőségesen háborúpárti amerikai szervezetre (Institute for the Study of War) hivatkozva arról írt, hogy orosz–NATO-háború lesz.

Más pedig úgy reagált „Nyilván kellene erre egy stratégia”.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!