2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Megduplázták a korrupciós ügyben érintett Kránitz fizetését

Megduplázta a "Mr. 40 százaléknak" nevezett Kránitz Krisztián fizetését a kispesti polgármester, Gajda Péter. A korrupciós botrány kulcsfigurája, Lackner Csaba által többször megemlített kispesti vagyonkezelő vezetője ezután bruttó 1,1 millió forintot keres majd.

Kránitz a Hír TV és a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott hangfelvételek egyik főszereplője volt. Róla mondta Lackner Csaba, hogy egy vélhetően korrupciós ügyletből neki 12 millió, míg Gajda Péter polgármesternek csak hárommillió forint jutott.

Gajda bizalmasáról a Hír TV-hez került hangfelvételen beszél Lackner Csaba. A vagyonkezelő igazgatóját a különböző visszaosztások miatt Mr. Negyven Százaléknak is gúnyolták a háta mögött. Lackner mesélt arról is, hogy Kránitzot a mohósága miatt a helyi MSZP kiszavazta az őszi önkormányzati választások jelöltjei közül.

A hangfelvételekből kiderül az is, hogy ezek után Lackner és Gajda mégsem akarták teljesen elengedni Kránitz kezét, így ötletelni kezdtek azon, hogy hogyan mentsék meg Mr. Negyven Százalékot.

A felvételek szerint mivel ezt nem tudták letárgyalni az ellenzéki összefogás többi pártjával, ezért Lackner elmondása szerint Gajda Péter polgármester azt találta ki, hogy Kránitzot nevezzék ki a vagyonkezelő igazgatójának újabb öt évre, dupla fizetésért.

A Péter meg egy hülye kijelentést tett, amit gyorsan lecsaptam. Újra gyorsan kinevezzük a Kránitzot 5 évre, dupla annyi fizetésért. Így is keres öt kiló bruttót.

A vonatkozó hangfelvétel valamikor a nyár elején készült, most pedig pontosan ez történt, amely tovább erősíti a hangfelvételen elhangzott információk hitelességét.

Hír TV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Teljesen kiszáradt egy horgásztó Bicsérden

Teljesen kiszáradt egy horgásztó a Baranya megyei Bicsérden. A terület kedvelt kirándulóhely, közösségi tér volt. Az önkormányzat új funkciót keres a kiszáradt meder hasznosítására
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!