2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Híradó 11:55

Belföld

Megbüntették Szél Bernadettet

Indokolatlan hangjelzés használata miatt megbüntették a rendőrök Szél Bernadettet. Erről a független országgyűlési képviselő maga számolt be a Facebook-oldalán. Mint írta: a rendőrök sorra igazoltatták annak a kormányellenes demonstrációnak a résztvevőit, amit ő, Hadházy Ákos és a Momentum szervezett. Ezen a fővárosi Clark Ádám téren, dudálással fejezték ki a résztvevők elégedetlenségüket, a kormány járvánnyal kapcsolatos intézkedései miatt. A politikus a helyszínen lemondott mentelmi jogáról, és teljes sorsközösséget ígért azoknak az autósoknak, akiket szintén megbüntettek a demonstráción.

  • Megbüntették Szél Bernadettet

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Betiltja Brüsszel 2035-től a hagyományos, belső égésű motorokat?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!