2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Megbukott a baloldal hazugsága: újabb uniós pénzek jönnek Magyarországra

300 millió eurót kaphat heteken belül Magyarország az Európai Unió egyik újjáépítési alapjából. Erről a kormányfő sajtófőnöke tájékoztatta a távirati irodát. Havasi Bertalan hozzátette, ezzel megbukott a baloldal hazugsága, hisz újabb uniós pénzek jönnek az országba. Orbán Viktor kezdeményezésére ugyanis az Európai Bizottság módosítja az anyagi támogatásokkal kapcsolatos rendeletét. Az orosz-ukrán konfliktus kirobbanásával az Európai Unió anyagi támogatást biztosít minden olyan államnak, amelyik segít a menekültek ellátásában.

  • Megbukott a baloldal hazugsága: újabb uniós pénzek jönnek Magyarországra

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!