2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Megalakult a mohácsi képviselő-testület

Megtartotta alakuló ülését és azonnal meg is kezdte a munkát az újonnan megválasztott mohácsi képviselő-testület. A szeptemberi, időközi választáson kétharmados többséget szerzett a Fidesz-KDNP, így Pávkovics Gábor polgármesteren kívül hét kormánypárti és négy baloldali képviselő dolgozik majd a Duna-parti városban.

  • Megalakult a mohácsi képviselő-testület

Az eskütételek után azonnal megkezdte a munkát Mohács új városvezetése. A kormánypárti Pávkovics Gábort az elmúlt 20 év legmagasabb részvételi aránya mellett választották polgármesternek a mohácsiak.

A helyhatósági választást azért írták ki, mert a korábbi polgármester Szekó József nem sokkal a tavalyi választások előtt meghalt és az így egyedül induló Csorbai Ferenc - gyenge szereplése ellenére - megnyerte a voksolást. A baloldali polgármesterrel azonban nem tudott együtt dolgozni a képviselőtestület, így az feloszlatta magát. Hargitai János szerint ez a „méltatlan helyzet” 1 év kényszerpályát jelentett a Duna-parti település számára, milliárdos projektek csúsztak miatta.

Most azonban behozható a lemaradás – tette hozzá Hargitai János. Az új testületben a polgármesteren kívül hét kormánypárti és négy baloldali képviselő dolgozik majd.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!