2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Meg lehet érinteni a beteg családtagokat egy speciális helységben

Szombat déltől a szívünk kamrája helyiségben meg lehet érinteni a beteg családtagokat a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben. Az intézmény főigazgatója elmondta: ez azért fontos, mert az érintésnek gyógyító ereje van.

  • Meg lehet érinteni a beteg családtagokat egy speciális helységben

A főigazgató szerint az emberi érintés teremtő és életben tartó szükséglet, gyógyító és életet meghosszabbító hatása is van. Ezért december 5. és január 5. között minden nap 12 és 16 óra között fél órás beosztásban teszik lehetővé az intézményben gyógyulóknak a családtagjaikkal való találkozást és az érintést. A lehetőséget sokan szeretnék kihasználni, különösen az ünnepek közeledtével. Ez az időszak egyébként is nehéz a betegnek.

Szombat délben legelőször egy szívműtéten átesett beteghez érkeznek majd vidékről a családtagjai.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!