2024. 05. 31. Péntek Angéla, Petronella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

9. Kultfilm 03:00

Belföld

Még hangosabban kell hallatni a jobboldali véleményeket

Kovács István, a Megafon Központ alapítója úgy vélekedett: a woke-vallást terjesztő közösségi hálózat célja az, hogy a jobboldali embereket eltántorítsák véleményük hangoztatásától.

  • Még hangosabban kell hallatni a jobboldali véleményeket

– Ma a közösségi média platformjain kell a leghangosabbnak lenni, mert ott zajlik a politika, a Megafon pedig azért jött létre, hogy felerősítsék a jobboldali hangokat – mondta lapunknak Kovács István, a Megafon Központ alapítója, az Alapjogokért Központ straté­giai igazgatója arról, hogy az utóbbi időben ismét jobboldali véleményvezéreket tiltott le a Facebook. Az alapító kiemelte: számtalan esetben szembesültek cenzúrával, talán nincsen olyan véleményvezérük, aki nem esett ennek áldozatul. – Ez ellen csak azt lehet tenni, hogy még hangosabban és még többen hallatják a hangjukat. A cenzúra folyamatosan jelen van, a jobboldali tartalmakat mindig is üldözni fogják ezeken a platformokon. Az olyan kiemelt politikai időszakokban, mint amilyenek a választások, ez még jobban tapasztalható – magyarázta a Megafon-alapító.

Woke és cenzúra

Kovács szerint nem kell azon meglepődni, hogy a közösségimédia-platformok alapvetően baloldali beállítottságúak, mert ezek a cégek a Szilícium-völgyből jönnek, ahol a „woke” inkább vallás, mintsem valamifajta ideológia, és ezt minden áron érvényesíteni akarják, ami sokszor cenzúrába torkollik. Most nem Magyarország a fő terep, hanem már az amerikai választásokra hangolnak, ugyanis amikor Donald Trump először megnyerte az elnökválasztást, nagyon sok balliberális azzal vádolta a technológiai óriáscégeket, hogy a republikánusok jelöltje az ő segítségükkel nyert. 

– A legnagyobb probléma viszont nem a cenzúra, hanem az, amikor a jobboldali emberek a tiltások hatására önmagukat kergetik cenzúrába, és nem osztják meg a véleményüket a közösségimédia-platformokon 

– mutatott rá a Megafon Központ alapítója.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Tizenegy EP-listát állító párt listavezetője vívott szópárbajt. Boros Bánk Levente, Szabó László és Fricz Tamás elemezték a vitán elhangzottakat. Valóban EP-vitát láttunk? Hiszen semmi más nem hangzott el, mint amit az elmúlt 14 évben hallottunk? Vajon, melyik ellenzéki politikus tudta bizonyítani, hogy jobban Orbán-ellenes, mint a másik?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!