2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Esztike gyűrűje

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Még április folyamán benyújtják a gyermekvédelmi törvény szigorítását + videó

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Bayer show-ban néhány konkrétumot is elárult a szigorításokról. Úgy fogalmazott: a pedofil bűnelkövetők elfelejthetik az elévülési időt.

  • Még április folyamán benyújtják a gyermekvédelmi törvény szigorítását + videó

Hangosan tiltakoztak korábban az ellenzéki politikusok a gyermekvédelmi törvény ellen. A baloldal szerint ugyanis a kormány megpróbálta összemosni a pedofil bűncselekményeket a homoszexualitással.

Még áprilisban benyújtja a kormány a gyermekvédelmi törvény szigorítását - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Bayer show-ban. A gyermekvédelemben dolgozó vezetőknek kötelező lesz a pszichológiai alkalmassági vizsgálat. A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportjának vezetője hozzátette: itt nem állnak meg.

Kocsis Máté úgy folytatta: azt is szeretnék elérni, hogy a szülőknek lehetősége legyen korlátozni a gyermekeik számára elérhető internetes felületeket a szolgáltatóknál. Emellett a pedofil bűnelkövetésre vonatkozó szabályok is módosulnának.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az Ismerős Arcok is fellép Torockón a jubileumi Duna-napokon

Az Ismerős Arcok is fellép Torockón a jubileumi Duna-napokon

Immár tizedik alkalommal rendeznek Duna Napokat a nemzeti összetartozás napja alkalmából az erdélyi Torockón, május 31-től június 2-ig, fellép mások mellett az Ismerős Arcok, a Bagossy Brothers Company és a Kaláka, a helyszínről sugároz a Dankó rádió.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!