2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Még a választások előtt foglalkozhatnak a devizahitelesek ügyével

Még a választások előtt foglalkozhat a kormány a devizahitelesek ügyével – a nemzetgazdasági miniszter szerint.

Varga Mihály a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta, döntésük az Európai Bíróság Kúriának adott válaszától függ majd. Az Európai Bíróság főtanácsnoka múlt heti véleménye szerint a Kásler-perben vizsgálható, hogy tisztességtelen volt-e az árfolyamrés alkalmazása. A Kúria valószínűleg a Kásler-ügy ítélethirdetése alapján egészítheti majd ki decemberi jogegységi határozatát.


– Még mindig van több mint négyszázezer olyan devizahiteles, aki azt várja, hogy kiszabaduljon az adósságcsapdából, ezért fordultunk a Kúriához egy megkereséssel. A Kúria megkeresései közül kettőt, a szerződésmódosítást és az árfolyamrés kérdését elküldte az Európai Bizottságnak, várjuk a választ, és reméljük, hogy a kérdéssel hamarosan foglalkozni tudunk – mondta Varga Mihály.

Tekintse meg a nemzetgazdasági miniszterrel készült teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!