2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Még a pápától is idézett Karácsony Gergely a Pride-on

"Ahogy a saját családomat szeretem úgy szeretlek titeket is" - ezt mondta Karácsony Gergely a Pride-on tartott beszédében.

  • Még a pápától is idézett Karácsony Gergely a Pride-on

"Ahogy a saját családomat szeretem úgy szeretlek titeket is, de ennek a büszke és szabad, sokszínű és szolidáris városnak a főpolgármestereként nem csak természetes hogy itt vagyok, hanem egyben a kötelességem is" - mondta Karácsony, akinek ezen a napon éppen nem kellett a titokzatos adományládikákról beszélnie.

A főpolgármester a beszédében Ferenc pápától is idézett: "A szigetnek kell lennünk akkor meg kell őriznünk ezt a szigetet szabadnak és szolidárisnak, hogy egyszer véget érjen ez a rossz időszak és az egész hazánk egy sziget legyen ami mindannyiunk közös otthona. Higgyétek el nem provokáció, de Ferenc pápát szeretném idézni, aki azt mondta Budapestről, hogy a hidak városa és ebben mélységesen igaza van."

A meleg felvonuláson Karácsony Gergelyen kívül számos baloldali politikus is részt vett. Párbeszédes és Momentumos politikusok önfeledten ugráltak és táncoltak a kamionokon.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth: Sosem adtam fel, mindenképpen keretbe akartam kerülni

Csoboth Kevin saját bevallása szerint ezerszer vagy kétezerszer visszanézte már a skótok elleni utolsó csoportmérkőzésen a századik percben rúgott gólját, mellyel a magyar labdarúgó-válogatott megőrizte továbbjutási esélyét a németországi Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!