2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Mazsihisz-elnök: nem értettem, miért van ott a rendezvényen Gyöngyösi Márton

Fel is állhatott volna és elmehetett volna az amerikai nagykövet által szervezett széderestről Heisler András, amikor kiderült, hogy arra Gyöngyösi Márton is hivatalos - jelentette ki a Hír TV-ben a Mazsihisz következő elnök aspiránsa, Nógrádi Péter.

  • Mazsihisz-elnök: nem értettem, miért van ott a rendezvényen Gyöngyösi Márton

Heisler András, a Mazsihisz mostani elnöke viszont azt mondta híradónknak, hogy az udvariasság jegyében maradt, nem akarta megsérteni a házigazdát. A Magyar Nemzet mindeközben arra emlékeztet, hogy korábban is felmerült az, hogy Gyöngyösi Mártont az amerikai titkosszolgálatok küldték a Jobbikba.

Gyöngyösi Mártont a titkosszolgálat küldte a Jobbikra

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!