2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

MÁV-VOLÁN: Kedvezményesen lehet utazni a Művészetek Völgyére

Idén is csatlakozik a Művészetek Völgye fesztiválhoz a MÁV-VOLÁN-csoport, amely kedvezményes utazási lehetőséget kínál és Karrierjáratával jelen lesz a tíznapos összművészeti rendezvényen - közölte a társaság szombaton az MTI-vel.

  • MÁV-VOLÁN: Kedvezményesen lehet utazni a Művészetek Völgyére

Azt írták, a július 21-30-án Kapolcson, Taliándörögdön és Vigánpetenden zajló, 32. alkalommal megrendezett programsorozat idején a 2023 forintos menettérti Veszprém-Balaton 2023 EKF-jeggyel az ország bármely pontjáról lehet utazni a MÁV-START és a GYSEV járataival Veszprémbe.

Veszprémből a Művészetek Völgye helyszíneire pedig érdemes a térségbeli helyközi buszokon, valamint a veszprémi helyi járatokon is érvényes, 24 órára szóló Veszprém-Balaton EKF24 napijegyet megváltani - javasolták, jelezve, a két jegy kombinálásával olcsóbb az utazás.

Kitértek arra, hogy a vállalatcsoport humán szakemberei július 25-én és 26-án Taliándörögdön várják az érdeklődőket a Karrierjáraton. Ezeken a napokon 11 és 18 óra között a Volánbusz standja és autóbusza vezetéstechnikai szimulátorral, kvízekkel és aktuális állásajánlatokkal várja a rendezvény résztvevőit. Július 26-án pedig a MÁV szakemberei a vasúttársaság állásajánlataival, kvízekkel, pályaorientációs tájékoztatóval csatlakoznak a programhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ma ünneplk a honvédelem napját + videó

Ma ünneplk a honvédelem napját + videó

Czermann János, Stratégiáért és Humánpolitikáért felelős államtitkár, Honvédelmi Minisztérium: "2016 óta a magyar honvédség fennállásának legnagyobb, példátlan mértékű és összetettségű haderő fejlesztése zajlik, ami nem csak a hadfelszerelésre, hanem a védelemiparra , az infrastruktúrára és humánerőforrásra is kiterjed."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!