2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Párizs szeme - Brassai Gilbert 11:00

Belföld

Mától indul az államilag támogatott otthonfelújítási kölcsön

Mától lehet igénybe venni az államilag támogatott, alacsony kamatozású otthonfelújítási kölcsönt. A családokért felelős tárca nélküli miniszter a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában azt mondta: ez a lehetőség azoknak a családoknak szól, akik szeretnék felújítani az otthonukat, és ehhez szeretnék igénybe venni az otthonfelújítási támogatást, de nincs annyi pénzük, hogy belekezdjenek. Novák Katalin hozzátette: ezzel a lehetőséggel legfeljebb 6 millió forintos, garantáltan 3 százalékos kamatozású, maximum 10 éves futamidejű kölcsönt lehet igénybe venni.

  • Mától indul az államilag támogatott otthonfelújítási kölcsön

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!