2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

"...sírjuk felett száz virág..."

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Mások mellett autisták is jogosultak a támogatásra

Március 31-éig pályázhatnak autóvásárlási támogatásra a fogyatékkal élők. Mások mellett a hallás- és mozgássérültek, valamint az autisták is jogosultak az állam által biztosított 900 ezer forintos támogatásra.

Az érintetteknek a hónap végéig kell a szükséges dokumentumokat benyújtaniuk az illetékes szociális és gyámhivatalhoz, ahol június 15-éig bírálják el a pályázatokat. Akik most nem pályáznak, legközelebb ősszel nyújthatnak be igénylést. A kormány 2012 szeptemberében terjesztette ki a gépkocsi-vásárlási támogatásra jogosultak körét a mozgássérültekről valamennyi fogyatékkal élő személyre, és ekkor nőtt az igényelhető összeg is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!