2023. 06. 05. Hétfő Fatime napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Másodpercekig sem tudta tartani a Momentum titkát a párt szóvivője

Másodpercekig sem tudta tartani a a Momentum titkát a párt szóvivője. Tompos Márton az első kérdés után kotyogta ki, hogy Donáth Annát rejti az óriásplakátjukon látható sziluett és a visszatérő politikus lesz a miniszterelnök-jelöltjük.

  • Másodpercekig sem tudta tartani a Momentum titkát a párt szóvivője

Van más út. Demokratikus Koalíciónak hívják. A kormányzóképes alternatíva.

Ezzel a poszttal üzente meg Gyurcsány Ferenc, hogy a jászberényi választási eredmény ellenére a Demokratikus koalíció megkerülhetetlen politikai erő az ellenzéki térfélen.

A Momentum szóvivője viszont azt hangoztatja, hogy Gyurcsány Ferencék nélkül lehet nyerni. Tompos Márton az ATV-ben arról is beszélt, hogy februárig a legnagyobb titokban tartják, hogy kit rejt óriásplakátjuk sziluettje, akiben az ország következő vezetőjét vizionálják.

Csakhogy a féltve őrzött titkot nem hogy hetekig, hanem percekig sem sikerült megtartania. A politikus másodpecek alatt fedte fel azt, amit eredetileg csak februárban akartak nyilvánosságra hozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Pedagógusnap alkalmából mindegyikük megérdemli a köszöntést, vagy csak az, aki hivatásként tekint rá?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!