2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Belföld

Másfél milliárd forintos visszaosztásról hallgat az A-Híd

Az összegek a budapesti Városházán köthettek ki.

  • Másfél milliárd forintos visszaosztásról hallgat az A-Híd

Kérdéseket küldött a Magyar Nemzet munkatársa az A-Híd Zrt.-nek és az Árgus-Security Vagyonvédelmi Kft.-nek, s arra kértük a két céget, reagáljanak a Budai Gyula országgyűlési képviselő által tett feljelentésben megfogalmazott állításokra. Cikkük megjelenéséig azonban az érintettek nem reagáltak.

Feljelentés

Nem véletlenül éppen ezt a két vállalkozást keresték az ügyben.

Először is fel kell idézni, hogy Budai Gyula azután fordult a Nemzeti Nyomozó Irodához, hogy levelet kapott egy hídpénzbotrányra rálátó forrástól. Ebben a nyilvánosság számára ismeretlen személy leírta: a számlagyáras ügyvéd, Vig Mór a Mammut bevásárlóközpontnál található biztonsági cég irodájába járt „elszámolni” a fölvett készpénzzel, méghozzá a vállalkozás vezetőjével.

Vagyis az A-Híd Zrt. által a exügyvédnek átutalt másfélmilliárd forint itt cserélhetett gazdát.

Budai szerint a biztonsági cég kapcsolatban áll a felújítást végző A-Híd Zrt.-vel. A képviselő megjegyezte, hogy levélíró úgy tudja: a hídpénzből jelentős összegek kerültek a fővárosi baloldalhoz.

A teljes cikket a Mandiner oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!