2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Maruzsa: Bővül a gyermekfelügyeletbe bevont intézmények köre

A vidéki bölcsődék és óvodák május 25-től, a budapestiek pedig június 2-tól visszatérnek a normális működési rendhez, a gyerekeket ugyanakkor nem kötelező bevinni az intézményekbe – közölte Maruzsa Zoltán az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóján. A köznevelésért felelős államtitkár beszámolója szerint június 2-26-ig minden iskolában meg kell szervezni az oda járó gyermekek felügyeletét.

  • Maruzsa: Bővül a gyermekfelügyeletbe bevont intézmények köre

Az iskolákban marad a digitális oktatás, azonban június 2-ától az iskolai épületek újra használhatóak oktatásra is, ha a pedagógusok szükségesnek látják kiscsoportos felkésztést lehet szervezni.

Maruzsa Zoltán elmondta, június 2-26-ig minden iskolában meg kell szervezni az oda járó gyermekek felügyeletét, tehát bővül a gyermekfelügyeletbe bevont intézmények köre.

Nagyobb távolság fennállása esetén a helyi intézményben is kell a gyermeket fogadni.

Június 15-ig tanulásfelzárkóztató programok tarthatók az iskolákban.

HírTV/Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!