2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Márki-Zay Péter: Ők félnek attól, hogy lógni fognak + videó

Attól félnek, hogy lógni fognak - ezt mondta a kormánypárti politikusokról Márki-Zay Péter kampánynyitóján. Az Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke üzent a baloldalnak is. Szerinte van olyan politikus közöttük, aki az ellenzék esélyeit rontja, rágalmaz, vagy akár "részt vesz Putyin üzelmeiben" is.

  • Márki-Zay Péter: Ők félnek attól, hogy lógni fognak + videó

Iványi Gábor szavaival, néhány tucat résztvevővel indította el kampányát a Mindenki Magyarországa Néppárt.

Ahhoz, hogy érdemi változás legyen mindenképpen új arcokra van szükséga politikában és itt nem csak arra gondolok, hogy bizonyos politikai pártokban így a mi pártunkban is az MMM ben is minél több új arcnak kell megjelennie....

- erről már a Jobbikból az MMM-be átejtőernyőzött Bana Tibor beszélt. A 12 év után a parlamentből kiszoruló politikus aki a 22-es előválasztáson Márki-zay Péter mozgalmának színeiben ugyan nyert, de a választáson már vereséget szenvedett, azt hangoztatta, a hitelesség a legfontosabb.

Bár a rendezvénynek a Mindenki Magyarországa Néppárt EP-kiviselőinek és EP-programjának bemutatásáról kellett volna szólnia. Márki-Zay Péter beszédének fő témája Orbán Viktor volt. Azt mondta, a kormánypárt azért retteg a bukástól, mert az végleges lehet számára.

Az MMM elnöke most sem tartózkodott a botrányos megnyilvánulásoktól.

Ők félnek attól, hogy lógni fognak

A politikus üzent az ellenzéknek is. Szerinte nem szabad olyanokra szavazni, akik megosztják az ellenzéket, az árulókat pedig meg kell büntetni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.
Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!