2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Márki-Zay Péter: Mostantól ellenzék helyett ellenállás van

Ellenzék helyett ellenállásról beszélt Márki-Zay Péter az országgyűlési választásokat értékelő videójában vasárnap este. A hódmezővásárhelyi polgármester 20 évvel a fideszes polgári körök megalapítása után Kossuth körökbe hívja az embereket szerte az országban, így akarja maga mögé állítani a magyar vidéket. Hozzátette: nehéz idők jönnek, mert az ellenzék erősödik a Fidesz gyengülni fog a következő években.

  • Márki-Zay Péter: Mostantól ellenzék helyett ellenállás van

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!