2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Márki-Zay Péter gúnyolódni akart a kormányfővel, miközben saját kijelentéseivel került ellentmondásba + videó

Revansot akart venni Márki-Zay Péter Orbán Viktor hétvégi kijelentése miatt. A miniszterelnök akkor azt mondta: ápolóit kijátszva jutott a baloldali lista élére Hódmezővásárhely polgármestere. A politikus válaszul gúnyolni igyekezett a kormányfőt, csakhogy ennek során saját korábbi kijelentéseivel került ellentmondásba.

  • Márki-Zay Péter gúnyolódni akart a kormányfővel, miközben saját kijelentéseivel került ellentmondásba + videó

A vásárhelyi polgármester ápolóit kijátszva eljutott Budapestre és egyszer csak a baloldali lista élén találta magát.

Márki-Zay Pétert is megemlítette Orbán Viktor a Fidesz kongresszusán. A miniszterelnök arról beszélt, hogy nagyvonalúnak kell lenni és túl kell lépni a politikus ügyetlenkedésein.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a hétvégi Fidesz kongresszuson ön ismét rólam beszélt

- mondta Márki-Zay Péter.

A politikus közösségi oldalán igyekezett revansot venni, miközben ezúttal is saját korábbi kijelentéseivel került ellentmondásba.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását.
Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Az MSZP és a DK ugyan megállapodott arról, hogy támogatják Horváth Csaba újra indulását a 14. kerületben, a Momentum Mozgalommal, illetve az ellenzéki oldal más pártjaival még folynak tárgyalások. Az LMP még nem tudja, hogy támogatja-e Zugló jelenlegi polgármesterének újrázását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!