2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Európai Híradó 04:40

Belföld

Márki-Zay Péter beismerte, hogy nem tudnak elszámolni minden forinttal

Márki-Zay elismerte, hogy nem tudnak teljesen elszámolni a guruló dollárok elköltésével. Az átláthatóságával büszkélkedő politikus a Vásárhelyi Televízióban bevallotta: nincs meg minden szerződés és számla, amellyel a Mindenki Magyarországa Mozgalom a választási kampányköltségeit igazolná.

  • Márki-Zay Péter beismerte, hogy nem tudnak elszámolni minden forinttal

A volt baloldali kormányfő-jelölt ezzel elismerte, hogy átláthatatlan a kampány-pénzek elköltése.

Augusztusban ismerte be Márki-Zay Péter először, hogy százmilliókat, sőt mint utóbb kiderült: több mint 4 milliárd forintot kapott a Mindenki Magyarországa Mozgalom az Egyesült Államokból.

Nem politikai célokra, csupán a kultúra megváltoztatására használták a milliárdokat - magyarázkodott még a választás után is Márki-Zay Péter. Később aztán beismerte: politikai hasznot húztak a pénzből.

A Magyar Nemzet közben arról ír: egy gyurcsányista képviselőjelölt cégéig gurultak a dollárok. A Nemzeti Információs Központ által készített második jelentésből kiderült, hogy Sápi Mónika, a baloldal vásárosnaményi közös jelöltjének cége, több mint 8 millió forintot kapott a tengeren túlról érkezett pénzből. A lap szerint ez önmagában is megkérdőjelezi azt a baloldali állítást, hogy nem a kampányára kaptak pénzt külföldről. A céggel szemben négyszer rendeltek el végrehajtást, legutoljára novemberben.

HírTV/Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!