2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Márki-Zay kimaradt az ellenzéki összefogásból

Hat párt bejelentette, hogy közös jelölteket indít a 106 egyéni választókerületben a 2022-es választáson. Az összefogásból kihagyták a Mindenki Magyarországa Mozgalmat - írja a promenad.hu.

  • Márki-Zay kimaradt az ellenzéki összefogásból

A 106 egyéni választókerületben egy jelöltet állít a 2022-es országgyűlési választáson a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd – jelentette be a hat ellenzéki párt közös közleményben. Úgy fogalmaztak, „győzelem esetén a közösen elfogadott program és elvek alapján együtt kívánnak kormányozni Magyarország érdekében”

Még az egyik leghangosabb balliberális médiumnak, a 24.hu-nak is feltűnt, hogy az ellenzéki tárgyalásokból, osztozkodásból az említett pártok, pártelnökök kihagyták Márki-Zay Pétert és mozgalmát, az MMM-et. A jelek szerint tehát megvalósul a balliberális összefogás, de ebben nem számítanak az utóbbi hetekben egyre zavarosabb nyilatkozatokkal előrukkoló vásárhelyi polgármesterre. Arra a balliberális politikusra, aki amúgy folyamatosan nagypolitikai babérokra tör, számtalan alkalommal – így idén nyáron is többször – bejelentkezett az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének. Miközben városa fejlesztésében finoman fogalmazva sem jeleskedik, sikerült például elszerencsétlenkednie az ötmilliárdos könyvtár- és tudásközpont-beruházást is.

Ezzel együtt biztosak lehetünk benne, Márki-Zay a következő időszakban is minden követ meg fog mozgatni azért, hogy az országos politika színpadára léphessen - írja a portál.

promenad.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!