2021. augusztus 6.,
péntek, Berta, Bettina napja

Márciusban a Gyurcsány házaspár kapja a kamuvideós Korózs-díjat

MTI

2021. április 8., csütörtök 14:24

Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének és feleségének, Dobrev Klárának, a DK európai parlamenti képviselőjének ítélte márciusban a "kamuvideós Korózs-díjat" Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője.

Nacsa Lőrinc csütörtökön az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában elmondta, ez a díj azoknak jár, akik a legnagyobb álhírterjesztők a járvány elleni védekezéssel kapcsolatban, és akik támadják a védekezésben részt vevő szakembereket és hatóságokat.

Díjazott volt korábban Szabó Tímea (Párbeszéd), Hadházy Ákos (független) képviselő és a kínai vakcinát betiltani akaró DK is

- tette hozzá.

Azt mondta: Dobrev Klára maszk nélkül turnézta végig az országot, akár meg is fertőzhetett másokat, és betegen is csak a kormányt és a szakembereket támadta. Gyurcsány Ferenc, "a baloldal oltásellenes kampányának atyja" Brüsszelből is az oltási terv összeomlásáról értekezett,

"káoszról beszélt, majd miután megkapta az oltást, el kellett ismernie, hogy minden flottul ment"

- hangzott el a videóban.

Az oltás életeket ment - hangsúlyozta Nacsa Lőrinc, aki ezért arra kéri a baloldalt, hogy "fejezze be az embereket elbizonytalanító politikáját."

"Gratulálunk, és szégyelljék magukat!" - mondta Nacsa Lőrinc.

MTI