2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Belföld

Már sokadjára követtek el fizikai támadást a szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodája ellen

Kővel dobták be szombatra virradóra a szegedi Fidesz-iroda ablakát. A Victor Hugo utcai épület ablakát szándékosan dobhatták be, mert a Fidesz feliratú üveg tört be. A rendőrök közben elfogták a tettest, egy 22 éves fiatal férfit, aki nem árulta el, hogy miért rongálta meg a Fidesz-irodát.

  • Már sokadjára követtek el fizikai támadást a szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodája ellen

Rendőrautók jelentek meg szombatra virradóra a szegedi Fidesz-iroda előtt, ugyanis bedobták egy kővel az épület egyik ablakát. A rongáló szándékosan ezt az irodát nézhette ki, ugyanis csak a Fidesz feliratú ablakra célzott, és azt törte be.

Az esettel kapcsolatban a szegedi Fidesz egy közleményt adott ki, amiben azt írták, hogy elfogadhatatlannak tartják az erőszak minden formáját. Szerintük a dollárbaloldal hecckampánya ismét célt ért, hiszen szombat hajnalban már sokadjára követtek el fizikai támadást a szegedi Fidesz Victor Hugo utcai irodája ellen.

A politikai nézetkülönbségek mindaddig elfogadhatóak, amíg nem fajulnak tettlegességig. Mégis megdöbbenve tapasztaljuk, hogy a fizikai erőszak Szegeden a politikai véleménynyilvánítás egyre inkább bevett gyakorlatává kezd válni  - olvasható a közleményben.

Azt pedig már Német Ferenc mondta a Délmagyarnak, hogy el van szomorodva, amiért idáig jutott a közhangulat.

Akik ilyet csinálnak, nincsenek tisztában azzal, hogy mit cselekszenek, bocsássunk meg nekik – fogalmazott az önkormányzati képviselő, aki szerint ez az eset is mutatja, hogy nagyon durva kampány várható a következő hónapokban. Német Ferenc azt is elmondta, hogy bízik bízik benne, hogy Szegeden nem történik meg az, ami máshol, hogy képviselőkre támadnak, vagy éppen kalapácsos emberek ütnek ártatlanokat a nyílt utcán.

teljes cikk a Délmagyar honlapján olvasható.

Fotó: Délmagyar

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

Pünkösd: az egyház születésének napja + videó

A szakember arról is beszélt, hogy könyvet írt a pünkösről, éppen emiatt, a karácsony az a születésről szól, a húsvét a halálról és a feltámadás reményéről, a pünkösd pedig a Szentlélek kiáramlásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!