2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Már Sneider is fellázadt Jakab Péterrel szemben

Durvul a belharc a Jobbikban: ezúttal a párt volt elnöke üzent keményen Jakab Péternek a közösségi oldalán. Sneider Tamás szerint a jelenlegi vezető zsarolja a párttársait és őt is, amit nem enged. A politikus egy tegnapi közlemény után ment neki Jakabnak, amelyben az elnökség megüzente a pártot elhagyóknak: nem lehetnek közös ellenzéki jelöltek 2022-ben. Sneider szerint ez nyílt zsarolás. A Jobbikot Jakab elnökké választása óta 2 országgyűlési és 4 önkormányzati képviselő hagyta ott, de feloszlott több vidéki alapszervezet is. Többen diktátornak nevezték az új elnököt és azt mondták, hogy a párt elhagyta korábbi értékeit.

  • Már Sneider is fellázadt Jakab Péterrel szemben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!