2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

A magyar korridor (Varsó 1944)

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Már nemcsak Tüttő Kata, hanem Karácsony Gergely is hülyének nézi a budapestieket

Már nemcsak Tüttő Kata, hanem Karácsony Gergely is hülyének nézi a budapestieket - így reagált közösségi oldalán a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja a főpolgármester mondataira. Mint írják: Karácsony Gergely szerint a BKV nem köt szerződést a Leisztinger-féle, offshore-hátterű kamucéggel, amely ennek ellenére mégis kötbért fizet azért, mert nem tudja határidőre teljesíteni a buszbérlési vállalását. A kormánypárt felhívta a figyelmet arra, hogy kötbérfizetésre csak érvényes szerződés ellenében kötelezhető egy cég. Hozzátették: különösen kellemetlen, hogy a főpolgármester a saját botrányát is az Orbán-kormányra akarja kenni.

  • Már nemcsak Tüttő Kata, hanem Karácsony Gergely is hülyének nézi a budapestieket

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!