2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Belföld

Már nem gyanúsítják Tátrait és Császyt

Már nem gyanúsítják különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezeléssel a moszkvai kereskedelmi kirendeltség eladása ügyében Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő korábbi vezérigazgatóját és Császy Zsolt volt értékesítési igazgatót.

A Népszabadság úgy tudja, a nyomozó hatóság azután döntött így, hogy kiderült, az ingatlan adásvételi szerződését már 2008 márciusában aláírta Székely Árpád volt nagykövet és a vagyontanácsi döntések csak ezt követően születtek meg. Így azonban nem lehettek befolyással az államot ért esetleges kárra. Tátrait és Császyt ugyanakkor bűnpártolással gyanúsították meg, a nyomozók azt vizsgálják, tevékenységükkel leplezhették-e a Külügyminisztérium törvénysértő eljárását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!