2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Már mentené tekintélyét a Jobbik az ellenzéki oldalon

Mentegetőzik a Jobbik azzal kapcsolatban, hogy az ellenzéki összefogásban lemondanak a miniszterelnök-jelölt személyének megjelöléséről. Bana Tibor a párt országgyűlési képviselője azt mondta, személyi kérdésekről még nem döntöttek. A Mi Hazánk Mozgalom szerint a balliberális pártok hasznos idiótának tekintik a Jobbikot.

  • Már mentené tekintélyét a Jobbik az ellenzéki oldalon

A Jobbik már az ellenzéki egyeztetés előtt feladta azt a lehetőséget, hogy ők adják az összefogás miniszterelnökjelöltjét- ismerte el Dudás Róbert, párt országgyűlési képviselője kedden.

Szerdán már mentette volna ellenzéki tekintélyét és befolyását a Jobbik. Bana Tibor kitérő választ adott arra a kérdésünkre, hogy mit várnak cserébe a stratégiai fontosságú pozíció feladásáért.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint a Jobbiknak nincs tekintélye az ellenzéki összefogásban, ezt pedig már a párt is elfogadja.

Toroczkai László hozzátette, a Jobbik számára már nem az a fontos, hogy milyen irányba viszik tovább az ország sorsát, hanem csupán azt tartják szem előtt, hogy kapjanak pár forintot, egy kis Júdás-pénzt, az pedig nem érdekli a pártot, hogy ki lesz a miniszterelnök és ki alkotja a kormányt.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!