2020. július 5.,
vasárnap, Emese, Sarolta napja

Már mentené tekintélyét a Jobbik az ellenzéki oldalon

Hír TV

2020. február 12., szerda 17:05

Mentegetőzik a Jobbik azzal kapcsolatban, hogy az ellenzéki összefogásban lemondanak a miniszterelnök-jelölt személyének megjelöléséről. Bana Tibor a párt országgyűlési képviselője azt mondta, személyi kérdésekről még nem döntöttek. A Mi Hazánk Mozgalom szerint a balliberális pártok hasznos idiótának tekintik a Jobbikot.

A Jobbik már az ellenzéki egyeztetés előtt feladta azt a lehetőséget, hogy ők adják az összefogás miniszterelnökjelöltjét- ismerte el Dudás Róbert, párt országgyűlési képviselője kedden.

Szerdán már mentette volna ellenzéki tekintélyét és befolyását a Jobbik. Bana Tibor kitérő választ adott arra a kérdésünkre, hogy mit várnak cserébe a stratégiai fontosságú pozíció feladásáért.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint a Jobbiknak nincs tekintélye az ellenzéki összefogásban, ezt pedig már a párt is elfogadja.

Toroczkai László hozzátette, a Jobbik számára már nem az a fontos, hogy milyen irányba viszik tovább az ország sorsát, hanem csupán azt tartják szem előtt, hogy kapjanak pár forintot, egy kis Júdás-pénzt, az pedig nem érdekli a pártot, hogy ki lesz a miniszterelnök és ki alkotja a kormányt.

 

Hír TV