2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Már eindulhatott volna a tanárok béremelése, ha a baloldal nem akadályozza

Már rég elindulhatott volna a pedagógusbéremelés, ha a baloldal politikusai nem akadályozzák meg, hogy Magyarország megkapja a neki járó forrásokat – hangsúlyozta videónyilatkozatában a KDNP országgyűlési képviselője.

  • Már eindulhatott volna a tanárok béremelése, ha a baloldal nem akadályozza

Nacsa Lőrinc kiemelte: az ellenzéki képviselők nyíltan és büszkén hirdetik: azért dolgoznak Brüsszelben és itthon is, hogy akadályozzák az uniós pénzek megérkezését. Erről beszélt többek között Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc és Donáth Anna is. A baloldal brüsszeli képviselői pedig közreműködnek a hazánk elleni támadásokban – tette hozzá a politikus.

„Ezek a baloldali képviselők havi 5-6 milliós fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben, hogy a pedagógusok ne kapják meg a béremelést, és ne kereshessenek 800 ezer forintot, más baloldali képviselők pedig szervezik és akár irányítják is a gyakran erőszakig fajuló itthoni akcióikat, ez felháborító, ez szégyenteljes. Ezzel szemben az új pedagóguséletpálya-törvény megalapozza a pedagógusok további jelentős béremelését” – mutatott rá a kormánypárti politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!