2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Már csak regisztrációval és borsos felhajtási díjjal mehetnek fel a Budai Várba a turistabuszok

Sarcolja a baloldali V. Naszályi Márta vezette I. kerületi önkormányzat a turisztikai ágazatot. A Budai Várba a turistabuszok már csak előzetes regisztráció után, és alkalmanként 9000 forintért hajthatnak fel.

  • Már csak regisztrációval és borsos felhajtási díjjal mehetnek fel a Budai Várba a turistabuszok

Az idegenforgalommal foglalkozó cégek szerint a rendszer káosz, mivel a turisták gyakran csak egy-két nappal a program előtt jelentkeznek, így képtelenség egy hónappal korábban bejelenteni, hogy pontosan melyik buszukkal tudnak csoportokat szállítani.

Felháborítónak tartják a turisztikai szervezetek a baloldali vezetésű budavári önkormányzat döntését. December óta csak a harminc nappal korábban bejelentett turistabuszok hajthatnak fel a várba. Az eddig díjmentes behajtásért pedig egy alkalomra 9000 forintot kell fizetni.

Teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!