2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Már 2019-ben is külföldről pénzelték Karácsony Gergely főpolgármesteri kampányát + videó

A baloldal mindig is külföldi érdekek szerint dolgozott, a külföldi érdekeket szolgálta – így reagált a legújabb botrányra a Fidesz fővárosi frakció-vezetője.

  • Már 2019-ben is külföldről pénzelték Karácsony Gergely főpolgármesteri kampányát + videó

Wintermantel Zsolt szerint nem véletlen, hogy most is háborúpárti kampányt folytatnak, úgy táncolnak, ahogy a külföldi megrendelő fütyül.

Bebizonyosodott, hogy a baloldal kampányát külföldről finanszírozták. Emlékezhetünk Karácsony Gergely adományládikás hazugság sztorijára és most kiderült, hogy már 2019-ben az önkormányzati választásokon is kaptak külföldről pénzt. A baloldal mindig is külföldi érdekek szerint dolgozott, a külföldi érdekeket szolgálta, nem véletlen, hogy most is háborúpárti kampányt folytatnak, úgy táncolnak, ahogy a külföldi megrendelő fütyül. Szerintem megengedhetetlen, hogy a belpolitikai választásokban külföldről avatkozzanak be, hiszen akkor azok, akik külföldről kapják a pénzt nem a magyar érdekeket, hanem a külföldi érdekeket szolgálják – mondta a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!