2024. 09. 18. Szerda Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Malaclopással vádolnak egy pécsi jobbikos önkormányzati képviselőt + videó

A politikus, aki a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Tanács egyik vezetője, malaclopási ügybe keveredett. A vádak alól pedig hetek óta nem tisztázta magát.

  • Malaclopással vádolnak egy pécsi jobbikos önkormányzati képviselőt + videó

A riportban látható pécsi közterületfelügyelet ebrendészeti telepére került tavaly ősszel egy kismalac. Nyilvántartásba nem került, de az egyik dolgozó felnevelte. Tavasszal az önkormányzati választási kampány idején a disznóvá nőtt malacot Fürj Csaba jobbikos képviselő elvitte. A Pécs Aktuál úgy értesült az állatot levágták, és a szimpatizánsoknak felszolgálták.

Mészáros Sándor, Baranya Vármegyei elnök, Mi Hazánk: "Ha igaz, amit Fürj Csaba képviselő úrra mondanak, én a helyében felállnék, leköszönnék és átadnám a helyemet egy olyan embernek, aki ilyet nem követne el. Úgy érzem a politikában és az önkormányzatoknál nincs ilyen embereknek helye."

A Mi Hazánk közleményt adott ki: Azt írták a történtek után Fürj méltatlanná vált a képviselői posztra. Elvárják, hogy lemondjon és a szeptember 22-i időközi választástól – ahol a baloldal jelöltje – lépjen vissza.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Az osztrákoknál is átpolitizált az árvízi védekezés + videó

Vezércikk: Az osztrákoknál is átpolitizált az árvízi védekezés + videó

Both Hunorral, Móczár Gáborral és Szűcs Gáborral beszélgettünk. Elsőként arról, vajon milyen jellemnek kell lenni ahhoz, hogy valaki egy árvízi veszélyhelyzet idején kötekedjen valós segítség helyett. De megnyugtatunk mindenkit: nem csak nálunk vannak ilyen alakok, az osztrákoknál is találni politikai hullarablókat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!