2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Majdnem olyan, mint az eredeti – Ki vett belőle?

Ezer zacskó hamis kakaóport foglalt le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Az egészségre ártalmatlan terméket piacokon és kisebb boltokban árulták.

Ezer zacskó hamisított holland kakaóport találtak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai. Az ügyet a gyártó bejelentésére kezdték vizsgálni. A hamisítványok piacokon és kisebb boltokban tűntek fel. A szakemberek szerint a hamis termék az egészségre nem ártalmas, csak csomagolásában és minőségében különbözik az eredetitől. A Nébih kéri a fogyasztókat, hogy ha hamisított terméket vásároltak vagy hamisnak tűnő kakaót látnak kereskedelmi forgalomban, értesítsék a forgalmazó céget, illetve a hivatal munkatársait.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!